Du har modtaget en GenieBelt invitations email - hvad nu?

Din mail ser næsten således ud:

Hvad nu?
I dette tilfælde er du blevet inviteret til at deltage i projektet Copenhagen Towers af projektlederen Peter Drechsler der repræsenterer firmaet GenieBelt.
Klik på den grønne knap, hvor der står Åbn Projekt, og Peter vil få besked om at du har godkendt invitationen.

Velkommen til GenieBelt
Næste skridt er at færdiggøre registreringen. Indtast dine kontaktinformationer, således de andre personer på projektet ved hvem du er. Det var alt - du er nu klar til at benytte GenieBelt.

Ny i GenieBelt?
Se vores introduktionsvideo, der giver et godt overblik over hvad GenieBelt er. Find den ved at klikke her.

Har du en smartphone?
I så fald kan du med fordel downloade vores mobil app og læse mere om hvordan man bruger den. Med vores mobil app kan du altid holde dig opdateret med status af dine projekter, og samarbejde med de andre projektdeltagere på farten.