Download Mobil Applikationen

iOS
Der er et par forskellige måder du kan hente GenieBelt mobilapp’en fra AppStore.

• iPhone: Åben AppStore og søg efter "GenieBelt"
  • iPad: Åben AppStore, vælg iPhone apps i top, venstre menu og søg efter "GenieBelt"
  • Eller du kan klikke her og du vil blive ført over til app’en

Android
Den mobile app til Android er tilgængelig ved enten at søge efter GenieBelt i PlayStore eller ved at klikke her.

Hvordan virker den mobile app?
Vi har lavet en video som guider dig igennem hvordan man bruger den mobile app: