Har du brug for hjælp? Kontakt os her

Vi har gjort det rigtig nemt at få hjælp og assistance til GenieBelt. Derfor opfordrer vi dig til at tage fat i os lige så snart, du oplever et problem eller har brug for hjælp.
Du kan kontakte os på flere måder, alt efter hvad der passer dig:

1. Hjælp Center
  2. Hjælp menu inde i web applikationen
  3. E-mail Support

1. Hjælp Center
Lige nu læser du denne artikel fra vores Hjælp Center. Ligegyldigt hvor du er, på forsiden eller inde i en artikel, kan du altid se et søgefelt. Brug det til at søge efter svarene på dine spørgsmål. Fra forsiden kan du finde vores hovedkategorier:

• Kom godt i gang med GenieBelt
  • Ofte Stillede Spørgsmål
  • Tidsplan & Aktiviteter
  • Dokumenter
  • Tegninger
  • Personer
  • Min Profil
  • Mine Gratis & Betalte Projekter

I hver af dem finder du et antal artikler med vejledning og svar på spørgsmål. Finder du ikke hvad du søger, kan du altid klikke på Send en henvendelse i øverste, højre hjørne.

2. Hjælp menu inde i web applikationen
Når du bruger GenieBelt web er der altid nem og direkte adgang til hjælp. I øverste, højre hjørne finder du vores Hjælp menu, som ser sådan her ud:

Når du klikker på Hjælp menuen vil et nyt vindue dukke op i højre side af skærmen. Det ser således ud:

Alt du skal gøre herfra er, at indtaste din feedback, dit problem eller hvad det måtte være, i feltet hvor der står Start en samtale… Når du har indtastet din besked trykker du Send, og vi vil modtage beskeden øjeblikkeligt.

Så snart vi svarer din besked, vil svaret dukke op i bunden af skærmen. Du kan klikke på beskeden, eller på Hjælp menuen, og svare os tilbage. Din dialog med os gemmes i Hjælp menuen, så du senere nemt kan få adgang til den.

3. E-mail Support
Hvis du foretrækker at kontakte os via en e-mail, skal du være velkommen til at gøre det. Bare klik her eller send din e-mail til support @ geniebelt.com.