Hvilke browsere understøttes?

GenieBelt understøtter nedenstående browsere. Vi anbefaler at du downloader og bruger Google Chromes hurtige og gratis browser, da den giver en optimal brugeroplevelse.

GenieBelts mobil applikation er tilgængelig til disse platforme:

Browsere, som ikke understøttes
Hvis du prøver at tilgå GenieBelt men lander på en side der ser sådan her ud:

Du lander på denne side, fordi din browser enten ikke understøttes eller er forældet. Det eneste du skal gøre: klik på et af browser ikonerne på dsiden, download og installer nyeste version af din browser, og besøg så GenieBelt's login side igen.