Laver ændringer i din tidsplan eller liste af aktiviteter

Der findes 3 måder hvorpå man kan ændrer aktiviteter i GenieBelt. Vælg den rigtige metode afhængig af om du er foran din computer eller på farten, og om du ønsker at lave få eller mere omfattende ændringer i din tidsplan.

• Foran computer og få ændringer: Aktiviteters infomenu
  • Foran computer og mange ændringer: Tabellisten
  • På farten: Mobil app

Aktiviteters Info menu
Når du klikker på den specifikke aktivitet, som du ønsker at redigere, vil der i højre side af skærmen fremkomme en aktivitetens infomenu. Klik på Rediger knappen og du kan nu ændre aktivitetens navn, start- og slutdato, beskrivelsen m.m.

Tabellisten
Hvis du ønsker at lave mange, omfattende ændringer til din tidsplan, er tabellisten det rigtige sted at gå hen. Når du er inde i det ønskede projekt, klikker du på tabel-ikonet i menulinjen vist herunder.

Dette fører dig direkte ind i projektets tabelliste, hvorfra du kan se alle aktiviteter

Hvis du ønsker at ændre aktivitetens navn, startdato, varighed eller andet information, klikker du på valgte felt og skriver på tastaturet.

Hvis du ønsker at lave mange, gentagende ændringer, kan du med fordel bruge tabel listens "masse ændring" funktion. Dette er illustreret på billedet herover, hvor et antal aktiviteter er markeret, og i masse-handlings menuen er der valgt at opdatere aktiviteternes ansvarlige person. Du kan også benytte denne funktion til at slette en række aktiviteter m.m.

Mobil app
Når du er på farten og vil lave et par ændringer er mobil app'en perfekt: