Print din tidsplan til PDF

I tidsplan modulet kan du printe din tidsplan ud ved at klikke på printer ikonet, som du finder i menulinjen. Herefter vil der fremkomme et vindue som vist på billedet, der lader dig vælge mellem A4, A3 og A2 papirstørrelse.

Dit udprint vil altid forekomme, som det ser ud i pop-up vinduet. Lad os sige, at du ønsker og udprinte en oversigt over alle problemer i tidsplanen. Ved hjælp af at filtrere dine tidsplan (læs hvordan her), efterfulgt af at printe, er dette muligt. Ligesom du også ville kunne søge på en specifik projektdeltager, og udprinte en tidsplan over vedkommendes aktiviteter.