GenieBelts betalte abonnementer

Vi gennemgik forskellene mellem et betalt og et gratis projekt i denne artikel.

Alle projekter starter som bekendt på demo (gratis) niveau, og kan forblive her på ubestemt tid. Gratis projekter har 50 tilgængelige filer og revisionsspor vises for de sidste 30 dage. Derudover er der en række avancerede funktioner, som ikke er tilgængeligt på demo niveau.

Du kan læse alt om hvilket abonnement der passer til dit projekt her: http://geniebelt.com/dk/priser/