Er alt min data gemt sikkert hos GenieBelt?

Ja, alt din data og alle ændringer gemmes løbende i vores system, og er til rådighed for dig igennem “skyen”. For en lægmand betyder dette, at du kan tilgå dine projekter igennem GenieBelt via en af vores understøttede browsere. Lige meget hvilken enhed (computer, tablet eller telefon) eller din placering (udstrakt på sofaen, på byggepladsen eller på safari*).

Du kan til enhver tid se historikken af hver enkelt aktivitet, hvor alle opdateringer er logget med præcis dato og tidsangivelse.

* Vi anbefaler ikke at du administrerer dine byggeprojekter mens du er på safari-jagt. Pas i stedet på løverne.

Til dem som er en anelse mere teknisk anlagt
Vi bruger en SSL kryptering på alt vores data i GenieBelt, hvilket sikrer at kommunikationen mellem vores server og din internet browser ikke kan dekrypteres. Derudover tildeler vi en unik adgangskode til alle enheder for at minimere risikoen for hacking. Alle adgangskoder og sikkerhedsnøgler i vores database er krypteret med en en-vejs kryptering, så selv hvis det lykkedes nogen at bryde vores sikkerhedsforanstaltninger, vil data’en de opnår være ulæselig. Slutteligt sørger vores fantastiske hold af hårdtarbejdende udviklere for, at vi kun benytter komplet-testet software med de sidste sikkerhedsopdateringer på vores servere.

Vi tager konstant backup af alt din data til en ekstern server, så selv hvis noget utænkeligt skulle gå galt, vil intet blive tabt.