Glemt adgangskode

Alle har oplevet at glemme deres adgangskode. Du kan selvfølgelig nemt gendanne din adgangskode ved at besøge dette link og følge instruktionerne. Dette burde løse de fleste problemer, hvor du ikke kan få adgang til din profil.

Klik Glemt adgangskode? på GenieBelts login-side.

Indtast din e-mailadresse og tryk Fortsæt.

Du vil nu modtage en e-mail fra noreply@geniebelt.com med et link du skal klikke på, for at gendanne din adgangskode. Hvis du ikke modtager nogen email indenfor et par minutter bør du tjekke din spam-mappe.

Efter du har klikket på linket vælger du en ny adgangskode i pop-up menuen. Færdig.