Invitér projektmedlemmer

Hvis du ønsker at invitere andre projektmedlemmer til dit projekt i GenieBelt er du kommet til det rette sted.

Det er rigtig nemt - først og fremmest skal du gå ind i dit projekt og klikke på Personer menuen. Fra denne menu kan du se alle projektets deltagere, deres kontaktinformationer, tidspunktet for hvornår de sidst har været aktive i projektet samt deres nuværende rolle.

Hvordan man inviterer projektmedlemmer
I menulinjen finder du "Tilføj Personer" knappen. Herfra kan du tilføje så mange samarbejdspartnere, fra så mange forskellige firmaer, som du ønsker. Start med at indtaste e-mailen på ønsket projektdeltager efterfulgt af firmanavnet.

Hint: Du kan tilføje flere personer ved at indtaste flere emails samtidigt.

De inviterede modtager hermed en invitations e-mail, som giver dem adgang til projektet. Se hvordan denne email ser ud ved at klikke her.